Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Конференція трудового колективу УДУ імені Михайла Драгоманова: звіт ректора за 2023 рік

Конференція трудового колективу УДУ імені Михайла Драгоманова: звіт ректора за 2023 рік

    21 грудня 2023 року в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова відбулась Конференція трудового колективу.

    Розпочалось засідання традиційно з вручення нагород, подяк та грамот драгоманівцям.

 

   konf tud kol 1

konf tud kol 2

konf tud kol 3

konf tud kol 4

konf tud kol 5

konf tud kol 6

konf tud kol 23

konf tud kol 25

konf tud kol 24

    Першим питанням порядку денного члени Конференції заслухали звіт ректора Віктора Андрущенка за результатами роботи колективу у 2023 році. Під час виступу ректор університету зупинився на основних здобутках, яких вдалося досягти у цьому році, та окреслив комплекс завдань, які потрібно буде виконати у наступному. Віктор Петрович відзначив, високу організованість і злагодженість у навчальному процесі, що здійснюється сьогодні в нелегких умовах і переважно в системі онлайн, активну діяльність науковців університету та забезпечення реалізації принципу нерозривної єдності науки та освіти в університеті. За звітний період було проведено понад 90 конференцій, форумів та семінарів. Серйозний розвиток отримала в університеті міжнародна академічна співпраця завдяки підписанню широкоформатних і перспективних угод з європейськими університетами. Безсумнівно, вражає студентська активність у волонтерській діяльності. Драгоманівці чергують у госпіталях, співпрацюють з організаціями, які надають психологічну і реабілітаційну допомогу, проводять благодійні ярмарки та мистецькі заходи, збирають кошти для гуманітарної допомоги, беруть участь у різноманітних проєктах.

   «Університет живе, діє, бореться і розвивається, утверджуючи своє провідне місце в системі освіти України і в європейському академічному просторі. Водночас перед нами стоїть комплекс завдань, які потрібно буде виконати у наступному році. Безсумнівними, залишиться безпека, якісна освіта і всебічна турбота за кожного студента, викладача, співробітника. Особливої уваги потребуватиме відкриття військової кафедри, навчання медично-сестринській справі, підготовки військових капеланів, завершення впровадження електронно-комп’ютерних технологій в систему управління університетом, упорядкування деяких майнових питань та ін.», – зазначив ректор університету.

konf tud kol 7

    З короткими доповідями за своїми напрямками виступили проректори університету: з навчально-методичної роботи – Роман Вернидуб, з наукової роботи – Григорій Торбін, з міжнародних зв’язків – Володимир Лавриненко,  з адміністративно-господарської діяльності – Ростислав Драпушко. В обговоренні виступили деканеса спеціальної та інклюзивної освіти Ірина Маркусь, директор Навчально-наукового інституту права та політології Павло Горінов та заступник голови трудового колективу Василь Єфименко.

konf tud kol 8

konf tud kol 9

konf tud kol 10

konf tud kol 12

konf tud kol 11konf tud kol 13

konf tud kol 14

konf tud kol 15

     Члени Конференції трудового колективу одноголосно затвердили звіт ректора за 2023 рік, а роботу університету визнали задовільною.

konf tud kol 16

    Привітав колектив з прийдешніми різдвяними та новорічними святами факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського. Щиро дякуємо за подаровані емоції Ансамблю бандуристів (керівник – Валентина Петренко), жіночому хору «Павана» (керівник –Людмила Байда), Хору регентів, Хору «Намистинки» -«Либідь» (керівник – Лариса Чинчева), мішаному хору «Дзвін» (керівник – Галина Савчук), хору «Гармонія сходу» (керівник – Інна Коваленко), народному хору «Червона калина» (керівник – Олена Шевченко), капелі «Red sound» (керівник – Вікторія Касьянова), а також ансамблю народної музики «Первоцвіт» Київського палацу дітей та юнацтва (керівник вокальної групи – Юлія Муравко, художній керівник – Олександр Лисич).

konf tud kol 17

konf tud kol 19

konf tud kol 20

konf tud kol 21

konf tud kol 22

Більше фото на https://www.facebook.com/udu.dragomanova?locale=uk_UA

Пресслужба університету