Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів й.в. паном Єннес де Молом

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів й.в. паном Єннес де Молом

   6 грудня 2023 року відбулася зустріч делегації Українського державного університету імені Михайла Драгоманова на чолі з ректором академіком Віктором Андрущенком з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів й.в. паном Єннес де Молом.

   Сторони обговорили перспективи розвитку взаємовигідного співробітництва між університетами двох країн під час повномасштабної війни рф проти України. Було презентовано основні напрямки роботи університету. Особливу увагу було звернено на можливості сприяння реалізації нових ініціатив університету, зокрема модернізації та оснащення комп’ютерних класів, реновації видавничого центру університету, пілотування освітніх модулів електронного навчання для майбутніх педагогів та ін.

   Ректор Віктор Андрущенко подякував Послу за допомогу Україні під час російської агресії проти України та запросив відвівати університет у зручний для нього час. Віктор Петрович також подарував пану Послу свою книгу «Організоване суспільство», яку й.в. пан Єннес де Мол пообіцяв передати до Королівської бібліотеки.

posol niderlandiv

Відділ міжнародних зв’язків