Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Круглий стіл «Сертифікація вчителів – місія якісних змін у системі освіти»

Круглий стіл «Сертифікація вчителів – місія якісних змін у системі освіти»

  В Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова команда управління Державної служби якості освіти у Київській області провела круглий стіл «Сертифікація вчителів – місія якісних змін у системі освіти».

  Зустріч за круглим столом відбулася за участі проректора з навчально-методичної роботи Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Р. Вернидуба та в.о. директора департаменту акредитації та моніторингу ДСЯО України Н. Величко.

sertyfikacia 2

   Серед учасників обговорення були заступники начальників районних військових адміністрацій, заступники голів з гуманітарних питань територіальних громад, керівники органів управління освітою громад, директори, заступники директорів закладів загальної середньої освіти, вчителі початкових класів, учасники сертифікації та освітні експерти.

sertyfikacia 3

Проректор Роман Вернидуб привітав усіх учасників круглого столу, а директора департаменту акредитації та моніторингу ДСЯО України Неля Величко наголосила, що Український державний університет імені Михайла Драгоманова – це альма-матер для присутніх педагогів; сьогодні у фокусі уваги – сертифікований педагог та освітній експерт, сама ж серитифікація є динамічним процесом, що не зупиняється на вчителях початкових класів, а розвивається. Цьогоріч у сертифікації матимуть змогу брати участь вчителі математики та української мови і літератури.

sertyfikacia 1

Детальніше >>> https://mykyivregion.com.ua/news/na-kiyivshhini-vidznacili-sertifikovanix-uciteliv-ta-osvitnix-ekspertiv-foto