Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / Дорога моя Драгоманівська родино!

Дорога моя Драгоманівська родино!

   Щиро дякую вам за відданість і підтримку, які ви надали мені під час моєї участі у виборах дійсних членів (академіків) НАН України. На жаль, відділення історії, філософії та права НАН України віддало перевагу іншому кандидату, проте ваша підтримка для мене є джерелом ще більш високої активності в царині освіти й науки, в роботі з колективом нашого славного університету, академічної співпраці з вітчизняними та зарубіжними закладами освіти й науки, зі справжніми вченими та освітянами-практиками.

   Слова вдячності я висловлюю колективам українських і зарубіжних університетів, провідним фахівцям наукових установ, представникам громадських організацій, вченим, які поцінували й підтримали мою кандидатуру у ході конкурсу. Академічна повага і співпраця з закладами освіти та науки України, країн Західної Європи та світу завжди були і залишаються для мене у пріоритеті.

   Окрему вдячність висловлюю керівництву та дійсним членам (академікам) НАН України, які розглянули зроблений внесок у науку та матеріали, подані на конкурс.

   Дорогі колеги, ще раз усім дякую за підтримку. Перед нами стоїть комплекс завдань, виконати які ми можемо лише у співпраці, повазі один до одного, у єдності нашої Драгоманівської родини!

З глибокою повагою

ректор Віктор Андрущенко