Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / Дорогі жінки нашої великої Драгоманівської родини!

Дорогі жінки нашої великої Драгоманівської родини!

   Щорічно 8 березня у світі відзначають Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Він розпочався ще на початку ХХ ст. з проведення демонстрацій у захист рівноправ’я між чоловіками та жінками.

   Безперечно, права жінки і чоловіка мають бути рівними. Та сьогодні українські жінки демонструють всьому світові не лише жіночну силу духу, але й міцний та незламний характер, мужність та стійкість, мудрість та гострий розум. Ви – надійний тил, військові посестри, лікарі, медсестри, волонтерки, мами, сестри, кохані, які чекають додому з фронту чоловіка... Перед вами сьогодні постають надзвичайно важкі випробування та виклики, які ви мужньо витримуєте і долаєте.

   Дорогі наші жінки! Нехай прихід весни, світло сонечка, пробудження від сну природи додасть ще більшої наснаги у нашій боротьбі з ворогом, принесе нам більше приводів для щастя, радісних днів, возз’єднання з нашими найріднішими, Перемогу і такий бажаний мир! Віри, надії й незгасимої любові у вашому житті, добробуту і здоров’я! Цінуємо, любимо і поважаємо вас щоденно і повсякчас!

zhinoch den

З глибокою повагою та найкращими побажаннями

ректор Віктор Андрущенко