Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / Сертифікований курс вихідного дня з презентації на конференціях та публікації досліджень з науковцем із США

Сертифікований курс вихідного дня з презентації на конференціях та публікації досліджень з науковцем із США

    Центр американських студій запрошує взяти участь амбітних студентів, аспірантів, докторантів і досвідчених викладачів у сертифікованому курсі вихідного дня «Presenting at Conferences & Publishing Research» з міжнародно визнаним міждисциплінарний науковцем у галузі права, економіки, філософії, історії та політології  Джеймсом Хантом.

kurs

Під час курсу:

  • Є дві навички, якими повинен оволодіти кожен науковець: презентація та публікація.
  • Хоча презентація на конференціях є усною навичкою, а публікація здійснюється в письмовій формі, це дві сторони однієї медалі: академічна комунікація, тобто представлення нашого дослідження академічному світу.
  • Перша частина курсу буде присвячена найважливішим типам публікацій та швидким і ефективним методам написання кожного з них.
  • Під час другої частини курсу ви навчитеся виступати як професійний науковець навіть на найпрестижніших вітчизняних та міжнародних конференціях. Крім того, волонтери будуть займатися корисними практичними вправами!

Дата проведення курсу: 29-30 березня 2024 року (починаємо у п’ятницю ввечері та закінчуємо у суботу вдень). Кількість місць обмежена!

Більше інформації та реєстрація: https://cfasofficial.com/ua/specialized-courses/presenting-at-conferences-publishing-research-co-2

Відділ міжнародних зв’язків