Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / Посольство Словацької Республіки в Україні повідомляє про оголошення нового прийому заявок на здобуття стипендій

Посольство Словацької Республіки в Україні повідомляє про оголошення нового прийому заявок на здобуття стипендій

    Посольство Словацької Республіки в Україні повідомляє, що у рамках Національної стипендіальної програми (NSP) Словацької Республіки для підтримки мобільності іноземних студентів, докторантів, викладачів BH3, дослідників і митців було оголошено про новий прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке, мистецьке та лекційне стажування у Словаччині протягом літнього семестру 2023/2024 академічного року.

    Останній термін подання заявок: 31 жовтня 2023 p. до 16:00, причому перебування буде можливо реалізувати в межах літнього семестру 2023/2024 академічного року. Заявки подаються в режимі онлайн на інтернет-сайті www.stipendia.sk або на www.scholarships.sk.

 Більш детальна інформація міститься на інтернет-сайтах: www.stipendia.sk, www.scholarships.sk. У разі виникнення будь-яких питань щодо NSP можна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми: Крістіна Саллерова (Kristina Sallerova) (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) — для претендентів з постійним місцем проживання в Словаччині; Сільвіа Ліповска (Silvia Lipovska) (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) — для претендентів (студенти та докторанти) на здобуття стипендії з-за кордону; Ондрей Арадски (Oпdrej Aradsky) (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) — для претендентів (викладачі BH3, наукові та/або мистецькі працівники) на здобуття стипендїі з-за кордону.

Інформаційний бюлетень завантажити

Пресслужба університету