Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / Звернення ректора університету Віктора Андрущенка з нагоди Дня працівників освіти та Дня Захисників і Захисниць України!

Звернення ректора університету Віктора Андрущенка з нагоди Дня працівників освіти та Дня Захисників і Захисниць України!

    Шановна освітянська спільното! Дорогі драгоманівці! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Дозвольте висловити вам вдячність за вашу невтомну працю, самовідданість, високий професіоналізм, життєву мудрість, знання та сердечне тепло, які Ви щедро даруєте нашій молоді.

   Навчати майбутнє покоління – справа відповідальна, а у час війни на наші плечі покладена ще більша відповідальність. Ми не просто передаємо знання, ми виховуємо громадян нашої держави, формуємо їх життєві цінності, пріоритети. Для наших студентів ми є опорою і підтримкою, порадниками і розрадою.

   Моя глибока повага до вас, дорогі колеги, невичерпна: за ваш невтомний творчий пошук, вміння зростити в дитині любов до науки, виховати яскравих особистостей, соціально активних громадян та справжніх патріотів України.

   Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення, добробуту та життєдайної сили, людської вдячності, поваги від вихованців та беззаперечної віри у перемогу нашої держави. І нехай нові успіхи й перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України!

   Сьогодні, 1 жовтня, ми і вперше відзначаємо День Захисників та Захисниць України та свято Покрова Богородиці. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм на захист нашої держави. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості рідній землі.

   Українці завжди мужньо й героїчно боронили рідну землю від ворожих посягань на неї. І сьогодні тисячі людей воюють з російським агресором, гідно відстоюють нашу свободу та ціною власного життя виборюють право жити на рідній землі! Міцного здоров’я, сили духу і мужності нашим воїнам, вистояти до кінця – до перемоги України! Нехай Богородиця завжди посилає віру, силу і сміливість. Нехай над нами небо стане мирним і ясним, додому повернуться живими наші рідні. Усім, хто захищає Україну, вічна слава і пошана! Ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякуємо за ваші сміливість і мужність!

   Слава Україні! Слава нашим Героям!

rector 1

Завжди Ваш

ректор Віктор Андрущенко