Вітаю з Днем знань!

   Шановні першокурсники, студенти, викладачі та співробітники Українського державного університету імені Михайла Драгоманова! Щиро вітаю вас з Днем знань та початком 2023-2024 навчального року!

   Дорогі студенти! Попри важкий час, в якому нам з вами доводиться нині жити, ми продовжуємо освітній процес. Це наш фронт. Це наше завдання і наш обов’язок! Навчайтеся, беріть активну участь у громадському житті університету, підтримуйте один одного, звертайтеся за допомогою до своїх кураторів, керівництва факультету/інституту, університету. Ми завжди вислухаємо та допоможемо в реалізації ваших ідей, планів, проєктів.

  Першокурсники, для вас цей день особливо хвилюючий: ви відкриваєте для себе нову сторінку життя, сповнену цікавих знайомств, нових предметів, зустрічей. У вас починається незвіданий, цікавий, але водночас і нелегкий шлях пізнання у здобутті омріяного фаху. Досягайте високих результатів у навчанні, беріться до наукової роботи, проводьте власні дослідження, діліться результатами. Пам’ятайте: Ви – майбутнє нашої держави! Мудрості вам і терпіння, зацікавленості і допитливості, цілеспрямованості і наполегливості!

   Дорогі колеги! Для нас з Вами це також символічний день, адже ми маємо можливість дарувати свої знання, прищеплювати любов до науки, відкривати нове й незвідане молодому поколінню, а ще отримувати нові здобутки й досягати вершин у професійному зростанні.

   Драгоманівська родино! Перед нами цього року буде не менше викликів, ніж у минулому. Та я переконаний, що нашому колективу під силу пройти усі випробування, забезпечити якісну освіту нашим студентам, виховати їх справжніми патріотами нашої країни.

   З вдячністю Збройним Силам України, які героїчно й самовіддано захищають нас, ми розпочинаємо новий навчальний рік!

rector 1

 

Завжди Ваш

ректор Віктор Андрущенко