Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

    Шановна Драгоманівська родино! Дорогі студенти, викладачі, співробітники! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

   Сьогодні Україна відзначає 32-й рік своєї незалежності. Ми пишаємося нашою країною, її славною історією, досягненнями та віримо у її велике майбутнє! З вдячністю згадуємо покоління наших предків, які творили націю, боролися за свободу і державність, й усвідомлюючи всю відповідальність за її розвиток і майбутні покоління, сьогодні сотні тисяч українців захищають державу та її суверенітет на фронті, мужньо виборюють право України бути суверенною, єдиною, неподільною державою, виборюють для нас право жити у вільній країні. Щиро й уклінно дякуємо кожному, хто виявив мужність і стійкість у боротьбі з ворогом.

   Україна об’єднала увесь світ у боротьбі за свободу та демократичні цінності. Ми продовжуємо боротися! Ми вільна, незалежна, єдина, нескорена нація! За нами правда, за нами перемога! Спільними зусиллями наближаємо її разом!

   Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу Батьківщину, а наша плідна праця стане запорукою її щасливого майбутнього. Бажаю кожному з нас міцного здоров'я, бадьорості духу, добробуту, щастя,  успіхів і плідної праці на благо нашої держави! Продовжуємо працювати, готуємо фахівців, які вже завтра будуть розбудовувати нашу країну.

   Щиро вітаю всіх вас зі святом! Перемоги та миру нашій Україні, віри у її щасливе майбутнє!

   Слава Україні! Слава нашим Героям!

z dnem nezalezhnosti

Завжди Ваш

ректор Віктор Андрущенко