Головна / НОВИНИ / Оголошення / Новини / Оголошення / З Днем Державного Прапора України!

З Днем Державного Прапора України!

    Сьогодні відзначаємо свято одного з трьох символів суверенітету нашої держави, головної святині нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності – Державного Прапора України!

    Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність та є історичною пам'яттю і гордістю українського народу. Він майорить у кожному містечку і селі нашої країни, народжуючи почуття національного єднання в наших серцях,

   В ньому відображена славна багатовікова історія України, наповнена сторінками мужності і героїзму в часи важких випробувань і великих звершень. Споглядаючи як майорить полотнище прапора, кожен українець відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ, який сьогодні виборює свободу та незалежність. Ми маємо бути гідними пам'яті наших пращурів, які поклали життя, створюючи велич і славу Державного Прапора, та воїнів, які сьогодні на полі бою обороняють наш край та відвойовують кожен сантиметр української землі у російського окупанта.

   У цей день бажаємо кожній родині нашої незалежної країни міцного здоров’я, терпіння та віри у перемогу України, у силу її славних синів і дочок, та в краще майбутнє нашої держави.

prapor1

Пресслужба університету