Home / НОВИНИ / Співчуття / Новини / Події / Пресанонс Наукового форуму «Протидія терористичним актам у міському середовищі»

Пресанонс Наукового форуму «Протидія терористичним актам у міському середовищі»

      До уваги представників медіа! Запрошуємо взяти участь у висвітленні  Наукового форуму «Протидія терористичним актам у міському середовищі», що відбудеться 21 червня 2023 року об 11.00 год у Залі засідань Вченої ради (ауд. 231) Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9.

    Форум проводиться у зв’язку з ймовірністю поширення міського тероризму в Україні (терористичні дії країни-агресора, активізація сепаратистських рухів, зростання рівня злочинності, пов’язаної з обігом вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових і отруйних речовин, недоліки в системі охорони об’єктів критичної інфраструктури, поширення незаконної міграції, небезпечних матеріалів, міжнародної організованої злочинності тощо).

    Метою форуму є дослідження з наукової та практичної точок зору вищезазначених питань із залученням представників державних і громадських діячів, провідних науковців, юристів-практиків, архітекторів, психологів, екологів до прозорого, відкритого діалогу та напрацювання спільних підходів до вирішення актуальних проблем безпеки в міському середовищі, захисту від терористичних актів містобудівними та архітектурно-планувальними засобами, з визначенням особливостей і характеристик терористичних актів, підвищення рівня поінформованості суспільства про небезпеку та масштаби тероризму.

   Акредитація обов’язкова та відбуватиметься до 18.00 год 20 червня 2023 року за електронною адресою: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або телефоном (097) 867 02 16, Олександра Микитенко.

    Упевнені, що наша співпраця принесе вагомі результати заради якнайшвидшої перемоги України!

nf terorizm

Організаційний комітет Наукового форуму