Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Вітаємо філософську спільноту університету з перемогою у конкурсі МАН

Вітаємо філософську спільноту університету з перемогою у конкурсі МАН

   Вітаємо Максима Тельного, учня 10-го класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ», та його наукового керівника Сергія Русакова, кандидата філософських наук, доцента, професора кафедри філософії, філософської антропології, філософії культури та культурології УДУ імені Михайла Драгоманова, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН. Наукова праця Максима зайняла почесне третє місце, привернувши увагу журі своєю оригінальністю та ґрунтовною підготовкою молодого науковця.

  Протягом навчального року Максим навчався в межах секції «Філософія. Культурологія» відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН. Ці заняття, проведені згідно з договором про співпрацю між Київською МАН та УДУ імені Михайла Драгоманова, проходили на базі Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики. У квітні він також взяв участь у Молодіжному філософському форумі, організованому інститутом в Українсько-данському молодіжному домі.

  Вітаємо молодого науковця, його талановитого наставника та всю філософську спільноту з цим важливим досягненням! Бажаємо подальших успіхів, нових наукових звершень та натхнення на майбутні перемоги!

filosof MAN

Пресслужба університету