Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / З Днем науки!

З Днем науки!

    Дорогі драгоманівці! Сьогодні, 18 травня 2024 року, наукова спільнота України відзначає професійне свято – День науки!

   Освіта не може існувати без науки, як і наука без освіти. Розвивати їх у воєнний час не просто.  Нині існує багато викликів, з якими ми постійно зіштовхуємося, та поступово долаємо, виявляючи наші стійкість і віру в перемогу нашої країни.

 

   Ми продовжуємо працювати над науковими дослідженнями, впроваджуємо їх в освітнє середовище Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, а також інших закладів освіти України і світу. Особливу вдячність делегую за це проректору з наукової роботи Григорію Торбіну, вченому секретарю Лесі Панченко та всій науковій частині, відділу аспірантури та докторантури (керівник – Ксенія Боднар), працівникам Наукової бібліотеки та її директорці Людмилі Савенковій, відділу організації наукових досліджень (керівник - Володимир Баштовий), працівникам Наукового видавництва університету (керівник - Олександр Сусол) та редакційного відділу (очільниця - Леся Макаренко), Раді молодих вчених університету (очільник – Сергій Терепищий), Науковому товариству студентів та аспірантів імені Григорія Волинки (очільниця – Анна Ткаченко), заступникам деканів з наукової роботи та кожному в університеті, хто проводить наукове дослідження, розвиває наукову школу, реалізує науковий проєкт чи працює над фундаментальною темою.

   Щиро вітаю зі святом всіх науковців, викладачів, докторантів, аспірантів і студентів нашого Драгоманівського університету! Ви є основою інтелектуального потенціалу нації, запорукою щасливого майбутнього нашої держави! Бажаю кожному причетному до цієї події міцного здоров'я, життєвих сил і творчої наснаги, успіхів у професійній діяльності та нових відкриттів на благо української науки, її держави та народу!

    Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

z dnem nauky

Щиро Ваш

ректор Віктор Андрущенко