Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Посвята у студенти першокурсників педагогічного факультету та факультету спеціальної та інклюзивної освіти

Посвята у студенти першокурсників педагогічного факультету та факультету спеціальної та інклюзивної освіти

  14 вересня 2023 року педагогічний факультет та факультет спеціальної та інклюзивної освіти зібрали студентів, викладачів та керівництво університету в блакитній залі центрального корпусу, щоб урочисто у дружній драгоманівській родині привітати першокурсників

   Привітальне слово та свою батьківську настанову почули першачки від ректора університету, академіка Віктора Андрущенка.

posvata pf fsio 2

   Декани факультетів Ірина Маркусь та Тарас Олефіренко представили свої колективи, які протягом усього студентського життя будуть супроводжувати, підтримувати та допомагати.

posvata pf fsio 3

posvata pf fsio 4

  Зустрічав гостей неперевершеним виконанням музичних композицій камерний оркестр під керівництвом Василя Федоришина. Створювали атмосферу свята і запалювали зал своїми прекрасними танцювальними номерами вихованці ансамблю «Пульс», танцювальний театр «D-T.O.P.», студентка-магістрантка Ольга Параниця, дует здобувачів вищої освіти першого року навчання Анастасія Сабірова та Андрій Мудрак, соліст Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України, аспірант факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Даніїл Клягін.

posvata pf fsio 5

posvata pf fsio 6

posvata pf fsio 7

posvata pf fsio 8

posvata pf fsio 9

posvata pf fsio 10

posvata pf fsio 11

  Висловлюємо щиру вдячність за відважну роботу нашим хоробрим захисникам і захисницям Збройних Сил України, медикам, Державній службі з надзвичайних ситуацій та Національній гвардії України. Дякуємо за можливість жити своє життя, навчатися та сприяти розвитку нашої країни.

  Україна – країна краси, країна, яка дала світові безліч талановитих доньок і синів. Україна – це країна боротьби за волю, сильного та відважного народу. Дорогі студенти, ви – майбутнє нашої України, і ми переконані, що саме в стінах нашого університету ви зможете повноцінно розкрити свій потенціал, зрости як справжні професіонали свої справи!

posvata pf fsio 1

Пресслужба університету