Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Факультети провели посвяти своїх «першачків»

Факультети провели посвяти своїх «першачків»

  1 вересня 2023 року факультети університету провели для своїх першокурсників посвяту у студенти, яка допомогла познайомитися з одногрупниками, факультетським колективом, керівництвом, своїми кураторами.

   Розпочинали посвяту з ушанування хвилиною мовчання пам’яті захисників України, зокрема і студентів та випускників університету, які віддали свої життя за свободу та честь українського народу у війні з російським агресором. 

  Привітати першокурсників із початком цікавого студентського життя завітали ректор Віктор Андрущенко та проректори з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб, наукової роботи – Григорій Торбін, міжнародних зв’язків – Володимир Лавриненко, науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарської діяльності) – Ростислав Драпушко.

posvjata 2023 1

posvjata 2023 2

  Ректор університету Віктор Андрущенко, звернувшись до «першачків», підкреслив важливість перед нашими захисниками відповідального та наполегливого навчання, аби створити гідне майбутнє нашої держави.

posvjata 2023 3

  Крім побажань у цей зворушливий для вчорашніх школярів день, вони отримали ще й символічний ключ від Країни знань та студентський квиток із рук ректора університету Віктора Андрущенка та голови Студентського парламенту Дар’ї Жукової.

posvjata 2023 5

  Тож щиро бажаємо всім нашим першокурсникам активного студентського життя, нехай здобуті Вами знання стануть щасливим квитком до здійснення Ваших мрій.

posvjata 2023 6

Пресслужба університету