Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / З Днем Української Державності!

З Днем Української Державності!

  До Дня Української Державності, який відзначаємо щороку 28 липня, драгоманівці провели акцію: біля пам’ятника Михайла Драгоманова поруч з центральним корпусом університету зазвучав Гімн України у виконанні студентів, викладачів та керівництва закладу.

   Віктор Андрущенко, ректор УДУ імені Михайла Драгоманова, від колективу університету подякував Збройним Силам України, які оберігають, захищають і відвойовують сьогодні кожен куточок української землі, нашу незалежність, нашу свободу, наше життя. ЗСУ – це не лише професійні військові, це й учорашній викладач, студент, механік, пекар, архітектор, які полишили свою роботу, родини, і сьогодні на передовій стали «щитом» на захист нашої державності. Для нас кожен з них ГЕРОЙ!

   «Людина живе у багатьох спільнотах: в родині, в суспільстві, а найголовніше – в державі. Ми пишаємося нашою державою, ми творимо нашу державу здобуттям знань та певного фаху, щоб потім віддати нашому  народу і нашій державі. Плекаймо нашу державу! Єднаймося у боротьбі за нашу державу!» – закликав Віктор Петрович.

   Особливу вдячність колектив Українського державного університету імені Михайла Драгоманова висловлює Президентові України Володимиру Зеленському за його справді звитяжну і дуже не легку працю. Як підкреслив на урочистому зібранні ректор Віктор Андрущенко, наш Президент не покладаючи рук бореться за те, щоб наші воїни мали необхідне озброєння, лікування, чесно і відверто говорить з найвпливовішими лідерами цього світу, президентами багатьох країн, закликає спільно захищати цей світ.

   Дякуємо Володимиру Олександровичу! Дякуємо Збройним Силам України! Дякуємо кожному українцю, який робить все від нього залежне, аби наблизити нашу ПЕРЕМОГУ!

   Слава Україні! Слава нашим ГЕРОЯМ!

   Відеосюжет >>> https://www.youtube.com/watch?v=yI8V6YjEqJ0