Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписав договір про співпрацю з Радою молодих юристів України

Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписав договір про співпрацю з Радою молодих юристів України

   На Вченій раді УДУ імені Михайла Драгоманова 31 травня 2023 року ректор університету Віктор Андрущенко та голова Ради молодих юристів України Євген Которобай підписали договір про співпрацю, що стане вагомим початком важливого партнерства, оскільки серед інших зобов’язань сторін зазначено залучення студентів, аспірантів, молодих вчених та викладачів за спеціальністю 081 «Право», а також членів РМЮ до участі у нормопроєктувальній роботі та самоврядних структурах громадянського суспільства, інші форми сприяння творчому та професійному зростанню наукової молоді, студентів-правників і молодих юристів-практиків, налагодження горизонтальних професійних зв’язків та сприяння їх соціальному захисту.

rada molodyh jurystiv 1

  Віктор Петрович підкреслив, що ця угода відкриє нові горизонти для студентів і випускників університету, допомагаючи їм у практичному застосуванні отриманих знань та підготовці до професійного життя. «Це справді вагомий крок для нашого університету та студентів. Співпраця з Радою молодих юристів України дозволить нам наблизитися до практичного боку юридичної професії та забезпечити нашу молодь цінним досвідом і менторством. Вірю, що ця співпраця принесе великі плоди та зміцнить наші фахові зв'язки», – зазначив він перед підписання документа.

 rada molodyh jurystiv 2

rada molodyh jurystiv 3

  В.о. директора Навчально-наукового інституту права та політології Павло Горінов спільно з головою Ради вже зустрілися та окреслили перспективні напрямки реалізації угоди та обговорили плани організації спільних заходів.

Пресслужба університету