Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / "Музика лікує душі..."

"Музика лікує душі..."

   24 квітня 2023 року У Патріаршому соборі УГКЦ Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського УДУ імені М. П. Драгоманова спільно з Рівненським державним гуманітарним університетом та ВГО Асоціація "Афганці Чорнобиля" провели Концерт-реквієм до 37-ї річниці Чорнобильської трагедії "ЧОРНОБИЛЬ - МОЛОДЬ БУДЕ ПАМ'ЯТАТИ". 

   На концерт пам'яті завітали студенти різних факультетів, викладачі, декани, проректори, співробітники університету.

chornobyl 1

  Вітання від ректора Віктора Андрущенка, який багато років сприяє проведенню цього концерту, передав проректор Григорій Торбін.  "Душа говорить зі світом декількома способами: молитвою, поезією, музикою. І ми маємо можливість сьогодні відчути це єднання трьох божественних феноменів. У священника, поета і музиканта завжди є вчитель, тож закономірно, що такий захід проводять саме Український державний університет імені Михайла Драгоманова спільно з Асоціацією "Афганці Чорнобиля", - зауважив Григорій Мирославович.

chornobyl 3

  Очільник Асоціації Олександр Рябека подякував за те, що вкотре змогли зібратися та згадати ту страшну трагедію і вшанувати пам'ять тих, хто віддав самого себе, аби жили інші. Олександр Григорович подякував Віктору Петровичу за всебічну підтримку цьому заходу. 

chornobyl 4

  Щиро дякуємо Малому симфонічному оркестру факультету мистецтв (худ.керівник і диригент Василь Федоришин), Хору "Павана" (худ.керівник - Людмила Байда), Хору "Світанок" (худ.керівник - Лілія Сверлюк), а також іншим учасникам заходу, які подарували вечір класичної музики. 

chornobyl 2

chornobyl 5

chornobyl 6

chornobyl 7

chornobyl 9

chornobyl 10

   Концерт був благодійним, тож кожен, хто долучився, аби згадати й віддати шану та вдячність кожному чорнобильцю, зміг зробити  внесок у майбутню перемогу - задонатив на ЗСУ.

    Переглянути відео можна за покликанням >>>   https://www.youtube.com/watch?v=CHqgLYjUlc4

Пресслужба університету