Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Майстер-клас для волонтерів Товариства Червоного Хреста зі створення святкового декору до Великодня

Майстер-клас для волонтерів Товариства Червоного Хреста зі створення святкового декору до Великодня

   В очікуванні Великодня йде активна підготовка до цього свята. У Драгомановському університеті у цей час проводять майстер-класи з писанкарства, виготовлення великодніх декорацій, прикрас для великоднього кошика та створення декору для головного атрибуту цього свята – паски.

   Паска – особливий солодкий хліб, який випікається тільки раз на рік. Здавна для неї заздалегідь запасалися найкращим борошном, домашніми яйцями та іншими інгредієнтами найвищої якості. І ось рум'яні ароматні паски витягнуті з духовки. Саме час перейти до святкового декору!

   Як прикрасити паску на Великдень своїми руками показували на майстер-класі для волонтерів 30 березня студент факультету технологій та дизайну Анатолій Курінний та голова Товариства Червоного Хреста Святошинського району Людмила Мельникова спільно з доцентом кафедри інженерії та технологій виробництва Світланою Іщенко.

decor do pasky

Факультет технологій та дизайну