Home / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Перемога у конкурсі «Як соціальна робота змінює світ» серед студентської молоді України

Перемога у конкурсі «Як соціальна робота змінює світ» серед студентської молоді України

   Одна з кращих студенток УДУ імені Михайла Драгоманова Еліна Репік, майбутня фахівчиня соціальної сфери, яка навчається на 3 році навчання за ОП «Соціальна робота», увійшла в ТОП-20 найкращих серед 100 учасників конкурсу «Як соціальна робота змінює світ», організований Міністерством соціальної політики України до Всесвітнього дня соціальної роботи.

   Переможниця мала можливість зустрітися з Міністеркою соціальної політики Оксаною Жолнович та іншими переможцями з різних куточків України для неформального обговорення перспектив розвитку в галузі соціальної роботи.

   Поєднання досвіду державних службовців Міністерства соціальної політики України та прагнення майбутніх соціальних працівників до змін відкриває шлях до впровадження інноваційних ідей та інструментів соціальної роботи. На думку доцента кафедри соціальної освіти та соціальної роботи Дар’ї Бибик, такі ініціативи привертають увагу молоді до актуальних проблем соціальної роботи і дозволяють країні залучати молоду генерацію фахівців соціальної сфери до їх вирішення.

   Участь у Конкурсі також брала здобувачка магістерського рівня вищої освіти ОП «Соціальна робота» Катерина Кліщ.

   Професійній соціальній роботі в Україні бути, адже майбутнє соціальної роботи за молоддю з їх креативними та інноваційними ідеями!

konkurs soc robota

Кафедра соціальної освіти та соціальної роботи