Вас цікавить світ креативних індустрій? Хочете стати професіоналом у сфері реклами та зв'язків з громадськістю? Спеціальність "Реклама та зв'язки з громадськістю" (061 Журналістика) в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова — це ваш шлях до успіху! Наш університет пропонує освітню програму, яка поєднує в собі сучасні методи навчанняпрактичні навички та міждисциплінарний підхід. Ви здобудете знання, які допоможуть вам стати експертом у сфері реклами та PR, навчитеся аналізувати ринкові тенденції, розробляти ефективні рекламні кампанії та створювати стратегії зв'язків з громадськістю.

 

  Якщо Ви цікавитесь різноманітними релігійними традиціями, їхнім впливом на суспільство та культуру, особливістю державно-церковних відносин, тоді спеціальність "031 Релігієзнавство" в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова саме для вас! Дізнайтесь більше про бакалаврат, магістратуру та аспірантуру однієї з найбільш цікавих спеціальностей Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики.

     Протягом тижня з 15 по 19 травня 2023 року делегація нашого університету у складі 7 професорів проходили стажування по програмі “ERASMUS+” на базі університету Анкари (Турецька Республіка).

    Шукаєте сучасну освітню програму з культурології в Україні? Вибір культурології в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова – це ваш крок до успішної кар’єри та актуального розуміння сфери культури. У 2024 році оголошується 20-й набір на спеціальність "Культурологія". Дізнайтесь переваги навчання на бакалавраті та магістратурі в УДУ імені Михайла Драгоманова на спеціальності, яка готує майбутніх менеджерів культурних проєктів, арткураторів, журналістів, теоретиків культури, аналітиків у гуманітарній сфері та ін. 

   Дорогі драгоманівці! Сьогодні ми відзначаємо 33-тю річницю НЕЗАЛЕЖНОСТІ нашої держави.

  Цей день має особливе значення, цінність і сенс для кожного з нас. Понад 10 років війни з російським агресором, 913 днів від повномасштабного вторгнення рф на територію України, щоденні обстріли, бомбардування, тривоги, біль, смерть. Ми щодня це переживаємо. Ми щодня з цим живемо. Та очікування росіян не справдилось. Українці не зламались, не схилились і не здались! Ми захищаємо і відвойовуємо. Наш дух загартований у столітніх боях за нашу незалежність з московським ворогом, у якій би формі він не крився.

  28 червня щорічно відзначаємо День Конституції України, вшановуючи наш головний закон країни, який гарантує права та свободи українців, визначає шлях нашої країни як демократичної держави.

 

  Сьогодні ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією - захищаємо рідну землю. Ми захищаємо її і на полі бою, і кожен своєю щоденною працею, бо у кожного з нас свій фронт.

 

  Українці обов'язково матимуть щасливе й безпечне майбутнє у вільній мирній Україні. Спільними зусиллями наближаємо перемогу.

 

    Відповідно наказу «Про початок 2024/2025 навчального року та зміни графіка освітнього процесу» № 348 від 09 серпня 2024 р. 2024/2025 навчальний рік розпочинається 30 серпня 2024 року за знаменником в умовах очного навчання з максимальним (3-х змінним) використанням аудиторного фонду навчальних корпусів згідно затверджених розкладів.

   У теплі місяці навчального року (до початку опалювального сезону) буде здійснюватися очний формат теоретичного навчання з дотриманням заходів безпеки та правил перебування в укриттях. За необхідності буде продовжено навчальні заняття та проведення заліково-екзаменаційної сесії за змішаним та дистанційним форматом навчання.

  У холодні місяці навчального року планується проведення практичної підготовки, ліквідація академічної заборгованості, складання академічної різниці, виконання індивідуальних завдань з підготовки курсових робіт, бакалаврських та магістерських робіт.

Навчально-методичний центр університету

Page 1 of 43