Home / Новини / Події / Вітаємо колег-драгомановців з перемогою: авторський колектив підручника з етики переміг на конкурсі!

Вітаємо колег-драгомановців з перемогою: авторський колектив підручника з етики переміг на конкурсі!

11 квітня 2023 року оголошено результати вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 5 та 6 класів, поданих на конкурсний відбір.

Серед переможців і підручник «Етика» для 6 класу авторського колективу у складі Тетяни Мелещенко (проф., в.о. декана історичного факультету), Олександра Желіби, Тамари Бакки (доц. кафедри методології та методики суспільних дисциплін), Євгена Ашортіа та Оксани Богомаз (викладач кафедри методології та методики суспільних дисциплін) видавництва УОВЦ «Оріон».

Підручник буде друкуватися за кошти державного бюджету (кількість обраних одиниць 76 613, тобто така кількість 6-класників і 6-класниць буде навчатися за ним у наступному році).

Переконані, що підручник з етики стане справжнім помічником кожній дитині та допоможе розібратися, як поводитися вдома, у школі, на вулиці, з однолітками та старшими і як жити ефективно. Він орієнтується на особистість, розглядаючи етичні проблеми: свободи i відповідальності, справедливості, істини, морального вибору, задоволення потреб, контролю та управління емоціями, висловлювання почуттів, міжособистісних взаємин, досягнення життєвої гармонії, пошуку мети життя. Матеріал підручника культивує культуру життя на засадах загальнолюдських цінностей.

etyka 1

etyka 2

Пресслужба університету