Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини

    Дорогі драгоманівці! Сьогодні, 18 травня 2024 року, наукова спільнота України відзначає професійне свято – День науки!

   Освіта не може існувати без науки, як і наука без освіти. Розвивати їх у воєнний час не просто.  Нині існує багато викликів, з якими ми постійно зіштовхуємося, та поступово долаємо, виявляючи наші стійкість і віру в перемогу нашої країни.

 

    До уваги студентів та випускників! Відділ працевлаштування Навчально-методичного центру УДУ імені Михайла Драгоманова пропонує ознайомитися з пропозиціями вакансій у відео https://fb.watch/s5IbrvwyN9/

Пресслужба університету

    До уваги абітурієнтів! Якщо плануєте у 2024 році вступати до АСПІРАНТУРИ, окрім інших вступних випробувань, вам необхідно скласти Єдиний вступний іспит (ЄВІ), який складається з іноземної мови та тесту загальних навчальних компетентностей.

    Реєстрація на ЄВІ триватиме з 09:00 07 травня до 18:00 29 травня 2024 року.

 Детальніше з процедурою реєстрації можете ознайомитись за покликанням - https://vstup.udu.edu.ua/index.php/10-vazhlyva-informatsiia/53-vstup-do-mahistratury-yedynyi-vstupnyi-ispyt-z-inozemnoi-movy-yevi-ta-yedyne-fakhove-vstupne-vyprobuvanniayefvv    

Пресслужба університету

   8 травня в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Цього дня ми вшановуємо памʼять загиблих у цій війні, не забуваємо і про страшні злочини проти людяності та жахи, які несла вона за собою. Сьогодні ці жахи ми переживаємо знову…

   Тоді українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом, вони чинили спротив зі зброєю в руках, боролися в підпільних і повстанських структурах. Вони пережили Голокост, масові вбивства та депортації… Зло, яке тоді прийшло у домівки мирних громадян, не повинно було ніколи повторитися. Та російська федерація принесла жах війни в життя українців знову, посягнувши на наші території, на життя наших громадян. Ми цінуємо мир та категорично і безкомпромісно захищаємося, виховуючи сміливість та принциповість у боротьбі з агресією й несправедливістю. Україна неодмінно переможе і в цій війні, бо б’ється за справедливість і власну свободу.

    До уваги вступників на магістратуру! Від завтра, 7 травня, з 9:00 до 18:00 29 травня 2024 року Приймальна комісія УДУ імені Михайла Драгоманова приймає заяви та документи від абітурієнтів для реєстрації вступників для проходження єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування:

   Складання ЄВІ передбачається за ВСІМА доступними для вступу спеціальностями. Перелік спеціальностей та порядок реєстрації можна знайти за покликанням ˃˃˃ https://vstup.udu.edu.ua/index.php/10-vazhlyva-informatsiia/53-vstup-do-mahistratury-yedynyi-vstupnyi-ispyt-z-inozemnoi-movy-yevi-ta-yedyne-fakhove-vstupne-vyprobuvanniayefvv

 Із сумом сповіщаємо, що пішла з життя наша колишня співробітниця, яка багато років пропрацювала на посаді завідувачки канцелярії університету, – Щепкіна Надія Петрівна.  

 

 Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям. Нехай добрий спомин про Надію Петрівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав, любив і шанував.

 

  Вічна пам'ять та вічний спокій!

Пресслужба університету

    Дорога Драгоманівська родино! Щиро вітаю вас зі світлим святом Великодня!

   На жаль, наше свято і цього року затьмарене болем. Україні й досі доводиться боронити свої землі від російського агресора, дехто з рідних не зможе сісти з родиною за святковий стіл, дехто назавжди нас покинув і відійшов далеко за обрій життя, щодня ракетні обстріли… Бій за нашу незалежність триває.

   Та диво Христового Воскресіння об’єднує всіх нас у вірі перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини! Нехай Господня ласка зігріває та дарує щастя.  Хай ваші серця сповняться радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі злагоду і світлу радість!

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 38