Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / 29 лютого 2024 року відбулось засідання Вченої ради УДУ імені Михайла Драгоманова

29 лютого 2024 року відбулось засідання Вченої ради УДУ імені Михайла Драгоманова

   Традиційно у кінці кожного місяця в університеті проходить засідання Вченої ради. У лютому на порядку денному її члени розглянули питання про підсумки фінансово-економічної діяльності університету за 2023 р. (доповідали головний бухгалтер Лідія Ярославська і керівниця планово-економічного відділу Наталія Євдокимова) та про виконання рішень Вченої ради університету (звітувала учений секретар Леся Панченко).

    Розпочав засідання голова Вченої ради, ректор університету Віктор Андрущенко, який окреслив поточну ситуацію, згадав важливі події, що відбулись в університеті протягом місяця.

vchena rada lutyi 1

vchena rada lutyi 2

vchena rada lutyi 3

vchena rada lutyi 4

    Ректор урочисто вручив атестати професора та доцента викладачам університету.

vchena rada lutyi 5

vchena rada lutyi 6

vchena rada lutyi 7

   Головний бухгалтер Лідія Ярославська зауважила, що в нинішніх умовах для повноцінного управління фінансовими ресурсами та забезпечення реалізації поставлених завдань необхідно удосконалювати власну модель управління. Університету потрібно шукати більш ефективні методи роботи і додаткові можливості отримання доходів, здійснювати постійний моніторинг зовнішнього фінансово-економічного середовища та кон’юнктури ринку, за результатами якого проводити системний аналіз джерел та перспектив отримання надходжень, враховуючи перевагу й унікальні можливості університету на ринку послуг. Забезпечити зростання диверсифікованих надходжень через збільшення частки наукових досліджень, що здійснюються на договірних засадах, а також розширення освітніх платних послуг.

vchena rada lutyi 8

   Учений секретар Леся Панченко доповіла, що протягом травня 2023 р. – січня 2024 р. було проведено 8 засідань, прийнято 9 рішень, 50 пунктів ухвали, з яких 46 виконано та 4 у процесі виконання, та подякувала всім, хто оперативно надавав інформацію та виконував поставлені завдання.

vchena rada lutyi 9

    На засіданні Вченої ради було підписано низку угод з директором Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова Василем Лазоришинцем, директором Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами Дмитром Дячуком, заступником генерального директора з наукової роботи Національного наукового центру хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова Михайлом Костилєвим, метою яких є вдосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності 223 Медсестринства за освітніми ступенями бакалавра і магістра та організації практичної підготовки та клінічних практик для них.

vchena rada lutyi 10

vchena rada lutyi 11

vchena rada lutyi 12

Пресслужба університету